Hej då fuckers

Ska alltså upp halv fyra imorgon. Om fyra timmar isch, är det ens värt att sova nu? Som vanligt ska jag vara en grinolle och få reseångest, bli arg och ledsen. Hur jävla svårt är det egentligen att bara le och vara glad inför att åka utomlands? Blir dock min fjärde resa det här året, känner mig ju lagom bortskämd ändå. Island med klassen, Paris med laget, Grekland med Märta och Marcus och nu London med la familia. Lol soft ändå. Hoppas på att ha lite material till min timelaps osv när jag kommer hem, det är det stora målet efter att shoppa. Wehå herrå
Canterbury två år sen

Bedrövligt

Ni vet när man förväntar sig något och resultatet blir helt annorlunda? Lite så känner jag från i fredags när jag försökte mig på att fota stjärnorna. Herregud vilken besvikelse, och vad svårt det var. Så ta dessa med lite nypa salt, trotts allt förstagången. 
På torsdag åker jag till London och jag har en hel lista jag måste göra klar innan jag kan börja packa ihop mig och känna mig klar. Skolångesten håller verkligen på att stiga mig över axlarna när jag tänker på Gymnasiearbetet. Så mycket krav på så kort tid. Vet inte vart,hur,när jag ska börja. Fuck shit. 

Gör om gör rätt

Shit vad dött det senaste inlägget blev, kände att jag måste korreskera lite här.
Efter en sjukt jobbig start in i trean känns det som att jag äntligen börjar komma igång igen. Jag har tackat för mig efter alla besök hos doktorn, börjat PLUGGA, förstår ni eller? Jag, plugga? God ofattbart. Intresset för foto har blivit bara roligare och roligare. Lyckades checka av ett jobb i fredags med en kul kille, i veckan är det party och nästa vecka åker jag till London och sen är det höstlov FÖRSTÅR NI NU VARFÖR JAG ÄR GLAD ELLER. Bra tack hej. Här kommer även snyggEllen efter ett litet fotosesh i fredags.
 
 

Hösthösthöst

 

Drömmer mig bort

 
 
 

RSS 2.0