Nyår imorgon wheeey...

Hostade helt seriöst upp lungorna inatt, ska prova steka dom på pannan. Nä dålig idé, lär ju bränna dom då. Nyår imorgon också, jävlar vad tagg. Har jag någonstans att vara? nja Vill jag dit jag är bjuden? tveksamt Har jag något att ha på mig imorgon? halvdant Kommer det bli sensationellt? .
Orkar inte. Planerar inte längre än till Avatar, klockan åtta ikväll. Fan ska jag veta hur jag mår imorgon. Det här trippar bara på mina nerver. Det blir som det blir. Resten är osagt.
 

Nyår imorgon wheeey...

 

Story of my life.

Livet knatar på här på andra sidan skärmen någonstans i orten. Är ju så jävla osugen på att blogga just nu. Men jag har funnit min julefrid och krigat ihop de sista julkapparna under dagens gång, eller ah typ. Vissa människor alltså, varför ska ni vara så svåra att hitta paket/presenter/julklappar till. Fan hatar er. Walking dead säsong två är nu avklarad och ska snarast börja på säsong tre med min loverboy (somjagsaknar j ä t t e myckeförövrigt). Svarar på några frågor jag hittade på min vän Ellzors blogg, ba för att. ah.
 

1. Känner du dig lycklig och glad nu när vintern är här?
Faktiskt mer taggad än vanligt, älskar när det är snö på vägar och ingen-slask-väder. Då mår man.

 2. Vad är ditt mest använda plagg i vinter?
Mina vita nike air, som jag för övrigt måste sluta använda då de har börjat slita sig </3

 3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

Och hur fasen ska jag komma ihåg något sånt. Va fett olyckligt kär i tumblr, hade dödskoll på alla i skolan, och hade inget liv ftm. Sorlig tid i mitt liv.

4. Vad gör du om dagarna egentligen?
Ja allt jag inte borde göra. Sitter vid datan, umgås med mina vänner, tränar, äter för mycket på Bass, går i skolan osv. Pluggar är något jag inte prioriterar och önskar det kunde gå bra ändå men det går käpprätt åt skogen. 

5. Vad ska du ha för frisyr?
Vadå ska???? Får ju panik på det här. Utsläppt är något jag brukar använda mig av.

 6. Vad lyssnar du på för musik?
Ja alltså, allt som kommer i min väg. För ett halvår sen hatade jag svensk hiphop av hela mitt hjärta och förstod mig inte på de som kunde lyssna på något sånt, men idag är det typ det enda jag lyssnar på, för tillfället. Annars Mumford and sons, Håkan, dunkadunka och ah, svenish gangsta klickklack pow låtar.

 7. Vad läser du?
Ja inget alls.

8. Senast tre inkomna sms?
"Jaaaa det är galet nice jöö!"

"Yes"

"Ok vi lämnar öppet. Puss"

-Haha så jävla torrt.-

 9. Vad var bäst med sommaren?
Peace! Alla nyfunna vänner och Grekland. De små spontana grejerna vi gav oss ut på dagligen. Bästa sommaren i mitt liv, helt klart. Finns inte så mycket mer att säga än så.

10. Vad var sämst med sommaren?
Vädret, och ångesten över får lite pengar och ingen inkomst 

11. Senast köpta plagg?
Kofta och t-shirt från HM

12. Ditt bästa skönhetstips inför vintern?
Använd kondom och hudkräm mot den piskande kylan.

13. Hur ser du på framtiden?
Åh shit, ostabil fråga det där. Är riktigt lost när det kommer till framtiden, gillar mer "leva i nuet" klangen på livet, så jag ser inte så mycket mer än över till nyår. Laddar batterierna för förhoppningsvis en kul kväll med massa kåmpisar. Hoppas på att jag ska orka ta tag i ett jobb inom en snar framtid så att jag slipper jobba under sommaren.

 


Kunde inte sagt det bättre själv så jag håller käften och nickar istället.

 
så var glad. var dig själv. lev för dig själv. gör sånt som gör dig lycklig och låt andra göra detsamma.
 
 

One does not simply wana ta livet av sig i ung ålder.

Smsar nu för tiden via min dator och ser Walking dead som en vardags rutin. Kan ju inget annat än att säga att den här slutspurten inför lovet har varit en känsloladdad bomb. Det är inte kul att se på när människor mår så dåligt, när man själv skuttar på moln. När, vad, hur ska man säga och bete sig? Gårdagen blev trotts allt bra trotts ett brustet a-hjärta och några tårar här och var, okända människor och ett tomt glas. Dansade som aldrig förr igår till Sweat och skrek nog för högt när jag och Märta skulle svara på frågor om oss själva, samtidigt som jag lyssnade lite halvt på en kille med fetischen för bläckfiskar. Jag som trodde att estetare var speciella, se bara på naturarna. One of a kind.
Klappar lite på min katt och lyssnar på Band of horses, skolan dödar en suksesivt och ser inget ljust med att lägga krut på det sättet. Hoppas på att få en old school bräda och lite venyler i julklapp. Wb hipster som jag är. Tummar upp för livets bergochdalbana ändå.

Ikväll bjuder jag på ortens favoriter.

52 kilo represent. 
Nä okej serri. Jag letar inte problem, problemen letar upp mig. Det var sent, jag var trött, ensam och arg. Och då får ju bloggen utlopp för allt som snurrar där uppe, som vanligt. Idag lyssnar jag på ortens favoriter och kollar på basementality. Wow vad leker jag. Ska nog ta och försöka kriga på min histoira uppgift, och ge idrottsprovet en chans. Tro det eller ej, men djupare än så blir det inte. Kung Josefine och allt det där. Give it up.
 

Sommarn snurrar fort, medans vi bara snöar bort

Det går varken att ta sig åt höger eller vänster, alla vägar är igenbommade och indnöade, och rakt fram är inget relevant alternativ. Det är som att man står still i en rinnande tid, allting rör på sig men här står jag och trampar i skiten i hopp om bättre tider. Magkänslan pekar åt ena hållet medans huvudet är påväg i motsatt riktning. Jag måste ha missat poängen helt, för jag förstår verkligen inte vitsen med att känna sig vilsen i sig själv, eller har jag bara helt tappat rytmen i humorn? "Det är vad man själv gör det till". Jo, men om man inte vet hur man ska göra det på något annat sätt då? Alternativen är för få och frågetecknet för stort för min tänke kapasitet. Helst av allt vill jag nog vara där jag befann mig för 24 timmar sen, med lugna favoriter i bakgrunden och ett leende som var svårt att lägga ifrån sig. Vet fortfarande inte ifall jag skaka av kylan eller nervositet, jag menar efter alla dessa år. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt, men det går liksom inte att jämföra. 40 minuter senare fanns det inget annat att tänka på och en sömnlös natt
Håkan sjunger mig till sömns i natt igen.


SL YOU WILL MAYBE MAKE MY DAY TOMORROW

ALLTSÅ WOW. Förstår mig verkligen inte på er människor som gnäller något så in i bängen över snö kaoset? Sure, det va ingen lätt match att ta sig hem, men kan inte låta bli att hylla SL lite över att de inte har gjort någon ordentlig budjet över den här vintern utan förväntade sig en "mild" vinter. I mean come on, hur schysst är det inte att slippa skolan bara för att SL klantar sig? Fan skärp er. Jag håller iallafall tummarna för att de inte hunnit fixa problemet tills imorgon, but thats just my opinion, och säkert någon lika lat, skoltrött själ där ute. (helst ensam också, blir roligare då). Vill ju bara ututututut i snön. Varför hajpar jag ens. Ska vara barnvakt hela kvällen. Kul. Nä, stick.

One day baby

Gaddarna borstade, huden trimmad, kudden uppuffad. Godnatt smsen är nu på andra sidan och ja.. nu då? Ser fortfarande ingen mening med att gå upp halv sju för att åka till skolan och leka i en timme, men frånvaron stiger ju käpprätt upp i skyn så har väl inte så mycket val. antar jag. Vill vara som Henry Bowers och sätta käppen ner i backen och säga, you shall not give me orders. Det är så tragiskt att mina hjärnhalvor är extremt oense kring livets dagsuppdrag, annars antar jag att skolan skulle vara lätt som en plätt och det skulle förmodligen vara no probs att ta sig upp på mornarna. Annars fryser jag fasen fortfarande över gårdagens mitt-i-natten-trask och fnissar lite åt lördagen. Lyssnar på Dark Fantasy och tänker tillbaka till när hela ligan tagit över alla sängar, soffor och mattor man kunde åstakomma den kvällen. Att det ska vara så svårt att leva här och nu? Att allting man tänker på är vad som kommer att hända eller vad som redan hänt. B TO DE LÄ. Godnatt kids, lek inte med elden snälla. Det blir så jobbigt när natten kommer då.
Peace.

Jag vet inte vem du är men det är vinter ute iallafall.

Sure. Det är kallt, mörk och till största del en slaskig tid. Men när solen tittar fram och snön täcker hela markens yta då är det fan inget annat än jordens bästa mysfaktor. Spenderade min fredagskväll ute i vinterlandet med andrea tillsammans med twinsen och Orre. Drog på oss allt vi kunde hitta och dragga ner till vårat lågstadie område. Två åk i backen sen var benen som spagetti, håret blött och fingrarna som fryst sparris. Men kul var det och somnade fort som fan när vi släckt och sagt godnatt. Det finns nog inget bättre än det här på vintern. Nu ska jag lyssna på Carloas jul och äta lussebullar. I livets långa lopp, hej hopp.

RSS 2.0