Sho bror vad händer jao

Idag, igår och alla andra dagar har varit stunder då jag verkligen önskat att jag inte haft en dator, eller tv för den delen. Jag är så uttråkad att min hud torkar ut och jag ställer mig framför spegeln och försöker mig på att shake that as till Hips dont lie. Letar inspiration bland hiphopens underground, men finner mig inget vettigare än pussy pussy pussy mariujana. Ja jag har det jävla kul med andra ord. Eller. Imorgon kommer jag gå på utställningar i stan (sug min dick) och sen förmodligen gå och lägga mig, ty jag tävlar på lördag. Uppsala 9.30, jag jublar med andra ord. Fasen vilken negativ glöd som ligger och värmer inombords ikväll. Varför är det inte sommar, varför kan jag inte ha mina vita skor, varför är jag vaken OCH VARFÖR KAN JAG INTE KOPPLA AV OCH BARA NJUTA AV HÄR, NU, IDAG. 
 

VART ÄR NI

Jag vet inte hur länge jag har försökt hitta tillbaka till mina gamla inspirationsbloggar. Men dom är tamefan nerstängda eller ombytta till andra bloggar. Fuck me. Får väl starta min egna inspirationsblogg. Är ju bara så dålig på att orka ta bilder, sen redigera dom och sen, tillslut, lägga upp dom här. Well, har väl inte så mycket annat val i guess. Gillar att leka med ord för mycket för att bara ha en bildblogg, belive me när jag säger att jag försökt. Trams det där. Önskar jag hade massa cash och tre par nya skor. Förövrigt är det utgång om en månad och tio dar, fint att bli "vuxen".
Djupare än så blir det inte idag. Bilder och sånt kanske kommer någon gång inom en snar framtid. Må bra och ha det fint.
 

Gör det jag kan göra

I den olösta, fortfarande väldigt jobbiga situationen vilar oron på botten av knäskålarna. Passar på att njuta lite av den värmande vårsolen och göra något jag verkligen tycker om, medans monstret vilar. Jag har en sjukt bra storebror, och ikväll ska jag på fancy middag med en fancy släkt. Lever alltså, med andra ord.

RSS 2.0