Home is wherever im with you.

Kunde inte spendera midsommarafton bättre än på ön och på en båt. Glidit runt i mina trasiga jeans med jordfläckar på knäna, äckligt hår och trött i blicken. Fifan för att klä upp sig och vara mainstream säger jag bara. Nä men det är faktiskt inte så lätt att ta sig hem skinande ren efter att ha varit på äventyr.
 
 
Jag har helt enkelt aldrig förstått mig på midsommarafton antar jag..
 
Landade med bilen hemma. Sitter på mitt rum, instängd i ett moln av parfym med Mumford and Sons skrikandes i högtalarna. Ylar om mina munblåsor medans jag smuttar lite på min Sprite och drar ut på att ta min sista, riktiga dusch på en veckas tid.
Snart kommer förhoppningsvis (om hon inte har dött i sin säng som jag har dvs) Fjärten förbi och hjälper mig att packa.
Min mobil håller förövrigt på att falla ihop helt och hållet. Touchen tar sina sista djupa andetag inför Peace and Love veckan och skärmen har ju redan sagt godnatt för längesen.
Skenet bedrar och jag saknar någon jag inte borde sakna. Någon jag skulle lämnat för längesen, men känslorna har ju en kraft att ta över och dominera över hjärnan.
Vi hörs när vi hörs.
Wasted on fixing all the problems 
That you made in your own head
But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?

Yolo bitches

Första dagen idag jag är hemma efter Kreta. Känns lite konstigt faktiskt då jag bara är hemma för att packa och packa om. Livet har levererat riktigt fina dagar hittills och all energi läggs på det som är bra, resten skippar vi, sätter punkt för och vänder blad.
Ikväll åker jag hem till Märtas landställe och stannar där tills på fredag. På lördag åker vi mot nya äventyr som väntar. Fred och kärlek

du fina keps

Ta mig här och nu

Två timmar kvar.
Nu vill jag hem.

Nämen

Har nu avlägsnat mig från resten av omvärlden och sitter några bord bort från tvn och allt annat. Det går verkligen inte att skriva när man har åtta ögon bakom nacken mitt bland ett gäng fotbollssjuka fransmän. Det känns lite som att klämma en potatis mellan tårna, opassande. 
Så vad händer annars då? Idag har jag snorklat i två decimeters djupt vatten, såg faktiskt en vit fisk. Sett en get stå över en bergskant med blicken mot havet. Vinden fläktade i pälsen sådär fint och det såg typ ut som Azlan stod där och kollade ut över Narnia. Åt ett äpple och pressade som en tjock säl en varm vårdag på Skansen. Mycket givande.
Så, sista dagen, sista kvällen. Ellen bad mig att ta vara på den tiden jag har kvar då Sverige inte kunde leverera lika bra som medelhavs länderna. Och jag kan inte spendera den bättre än framför datan i min ensamhet med Mac Miller i lurarna. Just nu vill jag faktiskt bara hem. En vecka blir man rätt lagom mätt när man till största del inte gör så mycket annat än att äta och sova.
Men imorgon lämnar jag det här placet samt min fjortonåriga rival. Det går inte att lägga upp bilder på det här skit uppkopplingen heller, fack.
Jag har en finne under näsan och en tomatröd röv. Tjenis penis din jävla klenis.


Grekland levererar

Känner att det kanske var dags att uppdatera er lite om dagsläget då det kanske inte riktigt var igår jag hörde av mig. Häj.
Det var en fin avslutning på Ängsan i fredags. Fick höra att jag var riktigt down to earth mitt i deras fyllemumlande. Men det satte sig rätt i hjärtat, och jag blev rätt glatt mätt på bara den kommentaren resten av kvällen. Egoboosts mår ingen dåligt av. Kom hem allt för sent. Sov några timmar innan mamma drog mig ur sängen för att sedan åka till flyget. Kunde väll kanske ha lämnat Sverige med ett litet finare avslut, men ung och dum som jag är blev det inte så. Ångesten och jag är fortfarande rätt thighta här nere i Grekland, men ibland så lyckas man springa ifrån den. Önskar att jag kunde slappna av lite mer än vad jag lyckas åstakomma, men it aint easy to just slappna av.
Jag har tre dagar på mig att svulla lite till innan jag bär av hemåt, sorligt men samtidigt skönt på något sätt. Sen softar man runt hemma i en vecka and after that drar vi till Peace and Love. Som jag har väntat och längtat, sick. Det enda som jag vrider och vänder mig lite för är att Magnus Uggla och Mac Miller spelar samtidigt. Fuck. Men det löser sig säkert. hoppas jag.
Puss på er tills vidare.

komsi komsi

Jag vill fan inte ha ett finger med i spelet om framtiden.
Att ha kontroll är inte min grej just nu och nä. Nej helt enkelt.
JAG BLEV JÄTTE GLAD NÄR JAG SÅG DIN KOMMENTAR ELLA OCH JAG TYCKER VI SKA LEKA SNARAST FÖR JAG SAKNAR DIG OCH DIN SYSTER GANSKA SÅ JÄTTE MYCKER OCH JAG VILL BARA KRAMA PÅ ER OCH JAG TYCKER VI SKA SES I VECKAN FÖR DET SKULLE FAN VARA FINT OCH CAPS ÄR BRA. hejsan

Fullt ös medvetslös

Jag kan ju inte påstå att jag gör de klokaste valen i livet alla dagar, men fan vad fint det är att känna sig fri och skita i alla omständigheter. Go with the flow och spåra lite på ett hörn. Gosade lite, dansade lite, va lite cool osv. Halvsov i Axels knä och vaknade av att han försökte mata mig med kladdkaka och grädde och missade munnen men lyckades träffa allt annat.
Var väll kanske inte världens sötaste klockan fyra på morgonen och mår väll inte riktigt som en kung idag, men fuck that shit. Idag blir det fullt ös med grafiskkomunikation och ZooTycoon med min sköna bff - los sängos.

Det är skillnad på att ha en kuk och va en kuk.

Har fortfarande på mig pyamas, käkar cheez balls till och dricker päron cider till frukost. Det regnar ute och Maskinen jublar i mina öron. Idag ska jag plugga som en jävla jude för att sen kunna slappna av och skaka loss i min kjol ikväll. Jag ska ha kjol på mig, sick man. What else.. Min storebror är nu "vuxen". Tog studenten i förrgår, går till jobbet för första gången idag osv. Hade nog jordens skönaste samtal med honom igår också. Efter att han hade sovit hela dagen kom han upp och var helt lost. Baksmällan 3 säger jag bara.

Ibland överträffar jag mig själv i coolhet.
Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt, för om jag tar i för löst har jag förlorat allt imorgon bitti

RSS 2.0