En väldigt bra vän är vad du är.

Igår var Ellen här och gjorde mig sällskap över en chipspåse och några klunkar fanta. Vi drog några kloka ord över en promenad till Statoil och somnade till One Day. Kunde inte gjort det bättre med någon annan.
Idag är en sån dag då jag helst bara vill gå och grubba och fundera på varför, därför, hur frågor. Skriva ut bilder och vara lite kreativ. Vill åka till London och fylla på min garderob samt träffa någon bra engelsman som jag kan fly tillsammans med.
Fred och kärlek

Wadap

Nä jag tog faktiskt av mig mössan, det är ju föfan sommar. Schyst att man ser att jag har lagt på mig 50 pannor på två månader också, fint.. Nu drar jag på bio med brorsan och Putte, hoppas och ber till gudarna för att vi inte blir skjutna. För övrigt är jag jätte trött, smått förvirrad och glad i ett och samma paket. Saknar mina classmates gör jag också. Tjo

Torsdag

Man måste verkligen uppleva det själv för att fatta vad fasen det är alla går och gaggar om. Så det spelar ingen roll hur mycket de tjatar på mig om vad som är rätt och fel. 
Jag blir så trött på när man jämt och ständigt man får höra "vi har erfarenheter".Yeah sure, det har ni säkert, men jag växer ingenting som person bara för att ni har erfarenheter. Fuck it säger jag bara.
 
För övrigt så är jag på hemmaplan idag. Ensam, städat rum, kläderna är på sin plats osv. Hatar att inte ha några rutiner såhär på sommaren. Eller okej.. det är schyst tills det börjar spåra med dygns rytm.. och när man inte har något vettigt för sig allt för länge. Så idag ska jag leva upp till mitt rums fina standard och ta tag i cv och matte. Göra lite fina listor och dricka juice. Över och ut.

När man inte är med varandra..


Juli


The beauty of love as is was made to be.

01.56
Har några nattkompisar här på mitt rum som fortfarande tror att natten är ung. Om det inte var så att min katt redan har krypit ner i sängen och sagt hejdå för denna gång skulle det inte finnas några kryp här inne överhuvetaget. Ni förstår, har man en kroppsbyggd beståendes av 90% fett, är det inte alla dagar i veckan man pallar trycket med möss och fåglar. Varför göra det svårt för sig liksom? 
Nu är jag jätte trött. So guess what, jag ska gå och lägga mig <3333333333333333
Imorgon ska jag träffa Kristino, min söta lilla pigelin.

Ny tele ba tjo

Shiet vad tappra ni är som hänger kvar här. De filosofiska dagarna har nu blåst iväg och gått och lagt sig. Jag sitter i min säng, Hemmaplan för lite omväxlings skull. Suktar efter att få gå och lägga mig. Imorgon är en stor dag - min mobil ska lämnas in på lagning. Kommer sakna den, konstigt nog. Har ju vant mig vid att knappt kunna se och att touchen inte alltid är på min sida. Har ju min knep för att kunna låsa upp den, smsa och skriva kommentarer. Det kommer kännas som att en helt ny värld har öppnats imorgon när jag står där med en hel skärm och en fungerande touch. So long gay boys, adios, sov gott, godnatt osv.

Lika djup som Marianergraven.

Delade några 1000 tankar över en gungtur mitt i natten. Jag tror inte att Gud finns, men jag tror att Gud finns för att han är en trygghet för människan. Jag tror att de flesta stunderna i ett förhållande är rätt tråkiga och jobbig. Men de bra stunderna är så pass bra att att de överväger de dåliga stunderna som gör att du vill fortsätta. Jag tycker det är konstigt hur människan kan värdera en sak med samma värde så olika. Men det är väl det som gör oss unika antar jag.
Klockan är nu tre och jag känner att jag kommer titta på den här texten imorgon och det kommer kännas som att jag skrivit på kinesiska eller något liknande. Men det tar vi då
Nu ska jag sova och drunkna lite till i mina tankar om.. allt och inget. mors
såhär snopen kände jag mig efter nattens tanke-prestationer. not bad i tell u.

BAmbam vi e förortsungar och här i vår stad är vi kungar.

Skenet bedrar ju här på södra sidan av Stockholm. Idag är jag glad och är inne på samma spår som jag var för några veckor sen. Lever i nuet, fuck everything else säger jag bara. Det ser ut som att det blir en riktigt skön fortsatt sommar här i orten, precis som det ska vara. Svensk sommar i mitt hjärta. Och alla andra runt omkring såklart. Imorgon får vi besök av Tengil (eller ah, affe) som kommer hela vägen ifrån Karlstad bara för att besöka vårat place. Vi drog på rätt skönt när vi satt och hade det som bäst i våra brassestolar med att "det är där allt händer" osvosov då vi trodde att vi aldrig mer skulle få se pågens ansikte. Men ja.. Man ska aldrig vara helt säker på sin sak antar jag. Vi sa också att vi skulle dra igång en hejdundrande fest när han kom, men ja.. Det går ju praktiskt taget inte. Han får en glass och en rundtur i Åkersberga sen får han fan ta och vara nöjd. 
 
Nu väntar boysen, så jag ska dra mig neråt till världens bästa sommar pizzeria. Lilla BaZZzZzz

Snackar i nattmössan

Lyckades sova bort hela dagen i soffan. 
Drömde om att jag var helt såld på kärlek.
Spränger nu mina hörlurar med favvo bandet.
Borde klippa mig och köpa nya kläder.
Har mössa på mig i början av juli.
Antar att jag saknar vintern också. Hipster.
Fan att man inte kan återställa det förflutna.
Kanske för att man ska kunna lära sig av det..
Jordens största pussy.. är det jag det?

kyss smek kär lek.

Har väl aldrig varit så tyst som jag varit de senaste tre dagarna. Det är inte min grej att prata i en grupp när de övervägande människorna är människor som jag inte känner, alls. Stört obekvämt. Och då slukar tystnaden mig. Efter att jag hade tjurat allt för länge i ett hörn överlämnade jag mina vänner till ödet och drog vidare. Somnade lite halvt på bussen och klev av mitt i skogen, måste erkänna att jag var en aning nervös, men det jämnades ut i sanden när jag möttes av tre välbekanta ansikten. Landade med bilen i ett hus där jag aldrig trodde att jag skulle få sätta min fot. Var så stört nöjd över att vara där, trotts att jag var tyst som en mus. Fick höra att jag var en annorlunda 95a som var mogen för min ålder. Well, tog emot det och lät det smälta in skönt i magen. Det märks att Robin inte känner mig sådär as bra, men det är bara att tacka och bocka antar jag. Satt och lyssnade på historier fram till fem på morgonen tills det var dags att släpa mig hem till grabbens hem. Sov, åt, träffade föräldrar. Skämdes lite. Skämdes lite till. Åkte hem. Cyklade vidare till Märta. Kollade på film. Somna. Hemma. Vet inte riktigt vart jag ska stå. Vet inte riktigt hur jag ska gå. Jag som var så säker för en stund sen. Behöver mina boys. De är så kloka i det okloka på något sätt.
Timbuktu – The botten is nådd

Fakk me

Så jäkla typiskt att solen skiner och det är perfekt badväder. Och här ligger jag med alla sorters förkylnings symtom man kan ha. Jag känner mig fett ofräsch också, men jag har ingen ork till att duscha. Köket ser förjävligt ut, men det får brorsan ta hand om. Jag borde även träna då jag säkert gått upp ett ton efter Peace, men som om man orkar?
Fast egentligen har jag inget emot att ligga och kolla på film hela dagen fram till kvällen.
Men det skulle inte sitta fel med lite sällskap. Kul att alla är bortresta.
fml

But tell me now where was my fault, in loving you with my whole heart?

Mumford & Sons – White Blank Page
Sprang ifrån matbordet när min moster kläckte idén om att de skulle köra lite kör sång sådär skönt som kaffe till maten. Nej du, inte idag. Sitter hellre här inne, isolerad från omvärlden med musik och mina tankar.
Det känns lite som att vara på rehab här uppe. Tar igen sömn, äter riktig mat och försöker få tillbaka dygnsrytmen. Men det är inte lätt att slappna av när man saknar någon, även om jag kanske inte borde göra det.. Historien går ständigt på repeat och stopknappen har lossnat. Så imorgon åker jag hemhemhem. But now, back to Step Brothers and Cocacola. Hej.

En vecka av glädje


Trotts att jag glömde både kudden och liggunderlaget hemma och fick sova med en fuktig sovsäck var det värt varenda sekund.Peace and Love var en av de bättre veckorna i mina 17 vårar kan jag erkänna. Fick verkligen smaka på friheten och gjorde allt jag ville göra, träffade människor som var utöver det vanliga och umgicks med ett allt för trevligt sällskap. Jag tror jag aldrig har varit så lycklig som när jag träffade Emma för första gången irl och kärleksförklarade mig till hennes texter och de skor jag köpt av henne, eller att se Mac Miller kliva in på scenen och stå några meter ifrån mig.
 
Jag vill bara ta hela vårat WolfPack och ha i en låda under skrivbordet som jag kan ta fram när jag har tråkigt. Camp Fisken i Chinatown, kom ihåg det.

RSS 2.0