Walla

Tog bort det senaste inlägget. Lite hastigt. Lite lustigt. Men jag kom på mig själv att jag har fasen ingen aning om vilka människor det är som läser min blogg, och då kom jag på att det skulle bli lite små stelt om någon olämplig läser.
Ehm.. Anyway..
Idag sitter jag hemma hela dagen med Hugoliten.
4 dagar kvar på lovet. Vill inte.
Trodde inte att jag skulle hitta true love efter 4 månader av.. koma?
Lol jag är typ.. kär.

Jag å min bff

Det här är min katt för er som inte visste det. Hon är min diamant fo real. Och nu när jag har varit borta en hel del har hon blivit sjuk i omgångar. Det låter kanske helt vrickat för er, men sant är det. Just nu har hon jobbigt med andningen. Dunno why. Det är svårt att va isär från någon som man sitter ihop med antar jag. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag tror att ingen, någonsin, kommer förstå våran relation. Så nej jag är inte störd. Litt kanske.
Kärleksförklaringen till min katt via bloggen. Well aint that a classic?

Fredag vare ja.

Idag är en sån dag då man föredrar att ligga i sängen och rocka timbuktu hela dagen. Det gör lite ont i hjärtat att chipsen är slut och att jag inte har någon cola hemma. Fuck me.

It's cool, jag lever!

Sommarlov, vad mer kan man säga liksom? Kom hem från Cheercamp igår och kan nog inte peka ut en ända punkt där jag inte har ont. Så stört skönt att komma igång med träningen igen då jag ett tag (ärligt talat alltså) trodde jag skulle ta över världens fetaste mans plats. Annars har jag haft ett för roligt lov. Lärt känna så sjukt roliga människor, och bekanta har blivit vänner. Mina vyer har vidgats och mina erfarenheter har blivit fler. Många utmaningar, no regrets. Jag har skrattat så jag har haft ont i magen och tårarna har sprutat allt för många gånger.
Jag mår för bra just nu alltså, och det gör ont att veta att det endast är två veckor kvar av detta underbara lov. Tror jag startar med att kolla på Step up och käka lite popcorn jä. P E A C E

En liten hint om framtiden

Det här är så random att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Nä okej det är det inte. Typ sisådär..72 gången jag byter blogg skulle jag tippa på. Jag ska helt enkelt flytta hela skiten då jag inte trivs med mitt namn.. alls. Anser att det är för seriöst, och jag är ingen seriös människa. Jag är trött på att skriva så deprimerande inlägg och vill ha någonting ni kan bli glada över att läsa istället för att fördjupa er i mina "dramatiska vardags prolems". Fuck that shit säger jag bara. I will tell you when the shit is done and then you can read it and chill at ma new crib like a real gangsta. Tjo

Living on the edge

Dessa två dygn som nyss paserade. Ja.. jag har mått bättre. Ömsar skinn på magen och febern håller mig lite löst i handen. Det ser lite ut som att jag för första gången öppnade mammas sminkväska då maskaran hänger och dinglar lite gulligt över kindbenet. Ja.. jag har varit sötare. Jag lyckades få glas i tummen och har säkert alla möjliga bokstavskombinationer rinnandes i blodet. Sen så ska vi inte ens gå in på hur gott jag luktar. Men dra mig baklänges vilka roliga dygn. Kalaskul kan jag lova er.
Sen till sist vill jag bara få ur mig att jag hatar Spotify reklamen då en tjej berättar om sin "första gång... på jobbet". Blir alltid lika förnärmad när den drar igång och hon börjar gagga om att hon använde en gummihandske. Herregu.
Nu jävlar åker rullgardinen ner någon timme, sen är det upp och ut på nya äventyr. After all.. så är jag en smula kär i mitt liv. Gå i fred

RSS 2.0