Fuck this shit, i'm going home.

Ligger efter som en jävla asbergerapa i skolan. Det är som att hjärnan redan har stängt av och gått på sommarlov. Fack. Vill ju bara ha min old school bräda och sköna sommarkvällar med fina vänner.

Words ain't enough

Charlie Brown - Coldplay
Det var fint i Götet. Som att rymma lite ifrån verkligheten och gömma sig från allt och alla.
Det var ändå riktigt skönt att komma hem, men det var inte heller världens skönaste välkomnande.
Livet är inte en dans på rosor. känner mig jävligt hjälplös och önskar jag kunde göra mer.
Varken tårar, mat eller sol hjälper. Det känns jävligt tomt i hela kroppen. Jävligt tomt.
Jag älskar mina vänner och önskar att jag kunde bära dom upp för den här långa backen.

Att sova.

Det är helt sjukt hur saker och ting kan bara vändas från svart till vitt över en natts sömn. Sömn är världens bästa kukelimuk medecin, hjälper mot alla sorter kan jag lova. Nu ska jag cykla ner till Märta och fota henne, det är deadline för portfolion imorgon som jag ligger en aning efter med hehe. Men att göra klart saker och ting dagen innan domedagen är standard. Plös att jag har hängt fram alla mina vita, fina sommar kläder, fast det ser ju inte direkt så frestande ut när designen är så taskig.. Wellwell, what else.. Nä nu gittar jag. tjo bre.

Men mina ögon kommer alltid le mot dig.

Min blogg är ett offer för alla mina tankar, och jag tror att det är väldigt många olämpliga människor som är här och läser, som jag egentligen inte vill ska vara här. Men jag skiter i det just nu.
Vill ju helst av allt besegra bergstoppar med dig, if you know what I mean. Kan ju inte låta bli att tanken susar förbi ibland och ger mig ett slag i magen. Skulle nog inte banga någonstans på att supa mig redlöst full för att sedan dö i mina tårar. Men alkohol gör mig inte direkt sötare eller klokare, så varför ens försöka? Samtidigt känns det inte bra att bara lägga på locket och gå vidare. Tillslut kommer ju droppen rinna över bägaren och där kommer jag ligga i fosterställning, helt hjärndöd och tycka synd om mig själv. Hur jag än gör kommer jag sluta där..
Satan i gatan vad jag låter som ett depp monster. Min dag har ju faktiskt varit riktigt bra trotts den där tankeställningen jag fick här på kvällskvisten. Fast nu kom jag på att jag har grafisk komunikation imorgon och jag ligger efter som ett as.
After all, fuck. my. life.

That style.


Young, wild and free

Det är en sak i livet min storebror har missat. Att sätta gränser för mig är som att sätta mål. Jag är inte 14 år längre och ja jag är rätt säker på vad ordet "konsekvenser" betyder vid det här laget. Att säga "den killen är inge' bra för dig" sjunger i mina öron, och att tala om vad som är rätt och fel är som att prata tvärtom språket. Ja, min storebror är som Kallevakt fast 100 gånger värre. Jag vet inte ifall jag ska tacka honom för dessa gränser då han har lyckats skapa ett monster på två ben, eller om jag borde stanna upp ifrågasätta vad han egentligen vill. Nä, inte idag säger jag bara. Inte idag. Nu ska jag kolla på Into the Wild med min mamma och njuta av att jag gör vad fan jag vill. Shit vad jag är taggad på livet. Peace

wtf is going on?

Eh. Ja. Hej.
Jag slant till i tankarna och fick för mig att ta bort min blogg. Mikke dåligt tänkt då jag faktiskt tycker om att fördriva tid här. Så japp. Annars då? Bilen går, barnen mår bra? Jorå, min tröja luktar kex, jag lever på mitt barnbidrag och målar staket för en extra slant. Kärlek är ett minne blott nu då jag siktar mot att hitta en riktig summer romans på Kreta. Kommer ju förmodligen att få aids, sen leva i förnekelse till aids för att sedan dö i aids efter fem dagar i tält och utan dusch.
Trotts att jag kanske borde ligga och gråta mig till sömns (som varenda vettiga, vanliga tjej borde ha gjort i mitt läge, typ) så skiter jag i det, tutar och kör, tar omvägar, upp och ner för backar. Plockar upp trevliga prickar och ser vad livet kan gå för. Jag orkar helt enkelt inte gå och vänta på att någonting ska hända, eller att någon ska gå och stöta in i mig. Fuck that shit, man lever här och nu, bara en gång.
Btw så vet jag att ni gillar mig trotts att min hjärna får ryck ibland och raderar bloggar hej vilt. Men ni som läst min blogg ett tag nu vet att jag alltid återkommer. Tjo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0