Oct. 30, 2012

Ja, vad ska man säga liksom. Fryser lite om fossingarna, hostar lite och halsen viker sig när jag pratar. Det var det värt antar jag, för fint sällskap. Klagar inte på att det äntligen blivit lov heller, vädret kanske kunde varit bättre, och Märta skulle kunna få ta och vara hemma. Men utövder det är det fint. Har hängt med på ett och annat biläventyr, dunkat dansband och svenska favoriter tillsammans med en glad liga. Det kan ju vara det roligaste som finns, när kompisarna skaffar körkort, dock är jag inte den typen som ställer mig på en parkering på "en" cigg, tillsammans med andra körkortare, eller ah raggare, typ. Har legat i rätt hårt med att gå på bio, blivit leggad på energi dricka och stannad i biokön då de var osäkra på min ålder. 18 om fem månader tja. Judge Dredd tog ändå toppen tillsammans med Gandalf och Rocky, Taken 2 var endast gjord för att få lite extra cash flow. Nu ska jag fortsätta va ensam här hemma och spela piano till Cant hold us. Mitt nya ticks, babay. Juste fan, uppdaterar så dåligt och har tråkiga bilder då datan fortfarande är paj och jag får dras med den där satans ipaden.


Vad är grejen?

Hatar när man blir så känslig på nätterna, gårdagen var inget att leka med om man säger så. Men idag var fan en ny dag kan man lugnt säga. Såhär va. Hela terminen har mina vänner tjatat om Swdish house maffia och att de ska dit blabalblabla. Massa tjaffs. Vad är då oddsen när det första Oskar säger till mig när vi kom på tåget "Josasn. Allvarligt nu. Ena killen hoppade av, så jag har en biljett över, ska du med eller?" Dream come true, jag har varit starstrukk hela dagen kan jag tala om. Inte nog med det så har vi blivit med hund här i familjen. "Vill jag ha ett till problem? Ja det vill jag" sa pappa. Herregud alltså, vad är det för värld jag lever i? KARMA BITCHES. Ser även ljust ut för Camp Fish i år igen på Peace. / Mvh glad jävla brud.

Love is evol, spell it backwards i show you

Idag är en sån dag när allt man bara ska sitta still och hålla käften. Allt man säger blir fel. Jag måste plugga också. Fuck me right? Det är så mycket att jag inte vet var jag ska börja. På fredag åker Märta till NY, jag åker nog max till centrum. Och på lördag är det halloween fest också, alla tjejer ska va sexy bitches. Jag ska vara Harry Potter. Fuck me twise right? Vill bara gå och lägga mig, sova på saken och komma på en konkret lösning. Every uphill has a downhill. Det är jobbigt att springa i nedförsbackar också i tell you.
Saknar ju dig ändå. Konstigt nog.
 

Att inse allt om inget

Har precis genomgått ännu en ultimat helg i mitt liv. Trodde jag skulle få ta mig igenom ännu en natt framför en romantisk rulle all by my self. Laddade upp och startade The last song, men fick (lyckligtvis) avsluta slutet med en arm runt mig och somnade in med två. Lördagen blev ett easy task tillsammans med mycket fint härskap. Fick lära mig ett och annat om mig själv genom att pimpla vin på en buss och för att sedan försöka rap batla. Jag är inte en mogen människa. 17 år och helt omedveten om vad som är rätt och fel, eller tvärtom. Jag har kanske har utvecklats som person, men jag är fan inte mogen, och kommer nog förbli barn resten av mitt liv. Förstår inte varför andra människor ska bry sig om mina handlingar och vart jag sätter mina fötter, det rör ju inte dig? Tackar gudarna för vänskap som håller i sig, och dina armar om natten. (cheesy men jag gillare)
Är så jävla less på alla bortförklaringar, alla lögner och allt hat, det stiger mig upp över öronen. Jag är så trött över att behöva gå igenom samma visa dag ut och dag in. Inte nog med det kommer du helt plötsligt in i bilden. Mannen. Plzzzz. Tre månader för sent för att komma krypandes på alla fyra och be om något som praktiskt taget är omöjligt i dagens läge. Fyfan för mesiga män med ett stort och tomt pannben. Det går inte ihop. Jag har så sjukt mycke livskraft efter den här helgen, och är peppad inför att ge fan i allt som gör min vardag underlägsen. Nu ska jag softa på en macka. PEACE.

TT

Det finns nog inget bättre än att traska hem ifrån träningen och prata om allt som behöver få komma ut och bli luft. Det är helt sjukt hur flera miljoner problem kan bara flyga iväg sådär och vara ur världen över en konversation. Att känna att egentligen inte var så svårt som det kändes. Shit vad jag är beroende av att ha dig som min vän. Vad skulle hända om du inte var där liksom? Går inte ens att föreställa sig. 
Idag kändes det som en såndär typical tisdag. Min näringskälla bestod av chockladbollar och oboy, en gnutta inspiration också. Tror aldrig att jag längtat såhär mycket till att gå ifrån skolan som jag gjorde idag. Det är som att man har två liv, ett i skolan och ett utanför. Livet utanför kan inte bli bättre just nu med mitt lag, vänner och kärlekstjaffs. Helt klart älskvärt!
 

Vad är det här ens

Sitter och beskådar höstens bästa mysfaktor, regnet. Jag må kanske vara ensam om min åsikt men det är tame' fan bra väder det också. Finns nog inget bättre än att sitta och bara titta ut på ovädret i ett varmt rum med mjukiskläder.
 
Vad pratar jag om ens. Fett orelevang inlägg. Har haft en riktigt ordningsam dag, daton är inlämnad och kortet fixat. Fick en iPad som "lånedator". Helt ok.
Håret uppsatt, jeansen väck och teet på höger sida - tjo pluggmåndag.

My life be like ooo aaah

Efter tre veckors kämpande har min dator nu sjungit sina sista toner och ah.. RIP. Efter gårdagens argaste kväll utan alkohol fick jag ändå ett rätt fint avslut på den här helgen. Ska ju inte säga att gårdagen var dåligt, men ibland så får man fan fnatt på sina vänner. Herregud vad jag ville skogsmörda när jag dundrade ner i sängen och somnade med kläder, smink och hela kördet. Fick däremot röra om lite i grytan och lära känna nya trevliga människor över en kopp te och bubbelvatten, någonstans i Sollentuna. Idag fick jag träffa min prins efter en veckans frånvaro (<3333333333) kärlekstrams är schyssta grejer. Sen sprang jag på mina boyz som jag har varit ifrån allt för länge över en hockeymatch. Vi skratta, vi skrek, vi heja. Fick däremot möta en inte allt för glad Oscar, blöt som en hund med munjiporna nere vid tånaglarna, 2-2 är tydligen ingen bra match. Mina förortsbrorsor lär nog vara det bästa som finns just nu. Sen vill jag hälsa till alla mina tjejkompisar att ni är fan inte på helt fel spår heller. Ni är få, men jävligt fina.

Sjukmjuksug

Stryker runt i mina mjukiskläder, äter mina kastrull poppade popcorn och dricker te med citron halvor. Har det ändå helt ok här hemma i min ensamhet. Kollar på massa kärleks filmer och längtar till vintern gör jag också. Det är helt sjukt vad sugen jag är på att åka snowboard. Den känslan, den friheten man känner när man åker, shit vad jag saknar den. Plus att jag och fjärren är 18 om inte allt för lång tid. Då jävlar tänker vi åka upp till Lapplandsfjällen och åka, va så säkra. Nu ska jag återgå till mina rutiner, next movie blir Dear John, allt för längesen jag såg den rullen.

Kan ju inte bara låta bli att va jag.

Den här febern får mina närver att dansa som små orangutanger i djungeln, seriously. Blir så jädra fundersam på vem jag är och vad jag vill med livet när jag ligger här som en nerpackad i sängen. Förstår inte vitsen på dagsläget längre, kanske för att jag är stört duktig på att gräva ner mig i mina tankar. Idag vill jag ha allt jag inte kan få. Dock så är jag helt ok duktig på att se ut som 13 barre med energidricka och allt. #aspackad #yolo #fuckthis godnatt

Woho

Kan ju erkänna att jag inte hade världens bästa uppvak kanske. Alldeles förvirrad och med ögonen dinglandes nedanför kindbenen fick jag sån panik att jag var tvungen att ta första bästa bussen hem. Haha åh, why me? Trotts någon timmes sömn och den här morgonen är jag sjukt taggad på den här dagen. Det är fint väder, sushi lunch med min fru och ja, lördag såklart.

Mjao jag gillar dig ändå

 
Allting snurrar så fort runt omkring mig, mitt kaotiska vardagsliv. Förstår inte hur jag kan finna lugnet i mig själv och sitta här när jag egentligen borde sitta och skriva x antal tal, analyser och värderingar. Drunknar i mina flyttahärifrånmeddig och enbebisskullevamysigt tankar. Nej fyfan. Jag har en katt, och ett rum - slipper betala massa hyra och sånt skit, tack det funkar fint. Nu ska jag och mina tre sprickor och två borttappade tanjentknappar plugga. Fan vad jag är dålig på att ta tag i saker. Ha det fint.
 

Dont you worry child, see heaven got a plan for you.

Ibland så kan jag inte låta bli att skratta åt mig själv. Vart fasen är jag påväg egentligen? Den här dagen (som de flesta andra dagarna den här terminen) kom jag sent till skolfotot, sprang in, drog några poser framför kameran. Fortsatte sedan med att skämmas över att jag knappt sålt några kakor till klassen. 
Kanske inte så konstigt att folk har svårt att ta mig seriöst när jag knappt kan göra det själv. Kan ni förstå att jag fyller 18 om typ 200 dagar? Well, thats just a number som gör att jag får gå på krogen och köpa cigg åt p12or. Klagar inte.

Mjaou

Amafakin gad det finns nog inget bättre än att gå till skolan med Kick Ass soundtrack i lurarna. Oavsett hur dåligt jag har sovit, hur mycket ångest man har över läxorna så känner man sig alltid så jäkla mäktig. Bästa ego boosten. Btw så tycker jag att ni borde följa mig på twitter - josefinefox. Bäst. Tack för idag, yo.

Känns som att oturen kom när jag klippte mig. Karma

Finns nog inget värre än att veta om att man har gjort något fel, och inte få reda på vad det är som är man har gjort fel. Jag som kände mig så ultimat i söndags, jag hade verkligen allt på ett silverfat. Backe upp, backe ner så att säga. Nu ska jag åka in till stan och träffa min bror och hans vänner, våra vänner. Ska bli så skönt att bli några ord klokare och skämmas lite i skuggan av nördsnacket.
 
De dåliga sakerna är många, och de bra är få - men så pass bra att de överväger de dåliga stunderna och får en därför att vilja fortsätta. Love ain't a happy story.

RSS 2.0